Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων
26/06/2015
Εργασίες 18ου Πανελλαδικού Συνεδρίου ΠΟΕΥΠΣ.
02/07/2015

Η ΠΟΕΥΠΣ στο Πανελαδικό Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

titlospoeypsneo-1024x270

 

Αθήνα, 26/06/2015

ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

                                                                                                                                                                                                                                                ΚΟΙΝ: Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Εκπροσώπηση της ΠΟΕΥΠΣ στις τριήμερες εργασίες του 25ου εκλογοαπολογιστικού Πανελλαδικού Συνεδρίου της ΠΟΑΣΥ (22- 24 Ιουνίου 2015) στη Θεσσαλονίκη, δια του Προέδρου και Αντιπροέδρου αυτής, με κεντρικό θέμα:

Ενώπιον των ιστορικών μας ευθυνών. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας χωρίς ακροβασίες, με στοχοπροσήλωση, ενότητα και αγωνιστικότητα!

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, στην ομιλία του έκανε διεξοδική αναφορά στα μεγάλα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι καθώς επίσης και στις κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να δοθούν ή να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις, διότι πρέπει η Πολιτεία πλέον να αντιληφθεί ότι στο αγαθό της Ασφάλειας του Πολίτη, δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές.

Επιπλέον ο Πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια και ευχαρίστησε από βάθους καρδίας τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. Φωτόπουλο Χρήστο (λόγω συνταξιοδοτήσεως του) για την εξαιρετική και αποτελεσματική συνεργασία που υπήρχε στους κοινούς αγώνες αλλά και για τη μεγάλη του προσφορά, όχι μόνο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας  αλλά και στο συνδικαλισμό γενικότερα.

Τέλος στο κλείσιμο της ομιλίας του ζήτησε από  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ που θα κληθεί να συγκροτηθεί σε Σώμα τις επόμενες ημέρες, να συνεχιστεί αυτή η αγαστή και πλήρης αποτελεσματική συνεργασία των προηγουμένων ετών, σε επίπεδο Ομοσπονδιών, με κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες έχοντας σαν γνώμονα, πάντα, το κοινό συμφέρον.          

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                        Ο   ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                                              ΦΕΡΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Print Friendly, PDF & Email