Eπίσκεψη στα γραφεία της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ., του Υπεύθυνου Τομεάρχη Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων σχετικά με το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό.
08/11/2016
Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών – Κατάθεση Στεφάνου.
12/11/2016

Eπίσκεψη στα γραφεία της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ., του Υπεύθυνου Τομεάρχη Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

 

Αρ.Πρωτ.218                                                                  Αθήνα, 09/11/2016

 

                                                            ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

                                                                         ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Πραγματοποιήθηκε στις 08/11/2016 επίσκεψη στα γραφεία της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ., του Υπεύθυνου Τομεάρχη Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτή Ν. Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, του Μέλους του Τομέα Βουλευτή Ν. Μαγνησίας κ. Χρήστου Μπουκώρου και τον Γραμματέα Συνδικαλιστικού κ. Θεόδωρο Κόλλια καθώς και τους συναδέλφων εν αποστρατεία, στελέχη του Τομέα Δημόσιας Τάξης σε κεντρικό επίπεδο κ.κ. Δημήτριο Πιερράκο και Βασίλειο Φλόκα.

 

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και κατά την συνάντηση έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα που απασχολούν τους υπαλλήλους του Π.Σ.

Καταρχήν έλαβαν τον λόγο οι Βουλευτές της Ν.Δ. και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι  των παρατάξεων στο Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Γενικά αναπτύχθηκε ένας ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος γύρω από τα θεσμικά και οικονομικά αιτήματα της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ., για τον οποίο υπήρξε δέσμευση όλων να συνεχιστεί.

Ως Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. η επίσκεψη αυτή εκτιμάται ως ιδιαιτέρως θετική και εκφράζουμε την ευχή να υπάρξει αναλογη συνέχεια και από τα υπόλοιπα κόμματα της Ελληνικής Βουλής.

img_0424

 

                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                               ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Print Friendly, PDF & Email