Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Υπηρεσιακών Συμβουλίων Μεταθέσεων.

Αύξηση της Οργανικής Δύναμης του Π.Σ.- Προσλήψεις.
11/03/2021
Χορήγηση δανείων από το ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. σε πρώην Π.Π.Υ.
19/03/2021

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Υπηρεσιακών Συμβουλίων Μεταθέσεων.

Αρ.Πρωτ.:38                                                                                                                   Αθήνα, 17.03.2021

ΠΡΟΣ:   Πρωτοβάθμιες Ενώσεις

Μέλη της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

ΘΕΜΑ: «Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Υπηρεσιακών Συμβουλίων Μεταθέσεων»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και η έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων του Σώματος στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων. Οι εκλογές αυτές που διεξάχθηκαν υπό συνθήκες πανδημίας φέρουν τη σφραγίδα της μαζικότερης μέχρι σήμερα συμμετοχής, με καθολική συμμετοχή των υπαλλήλων.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Α. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ-ΑΡΧ/ΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΝΟΜΩΝ

ΨΗΦΙΣΑΝ: 9.136, Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ.: 3.831, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ :1.537, Α.E.Π.Π.:1.228 Ε.Α.Κ.Π.:692, A.A.K.ΠΟΠΥΣΥΠ  : 605, Π.Α.Κ.Π.:523, ΑΚΥΡΑ: 215, ΛΕΥΚΑ 505

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ : 1)  ΠΥΡΜΟΣ  ΧΑΡΕΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό τον ΠΥΡΜΟ ΥΦΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ  2) ΥΠΣΤΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό τον ΥΠΣΤΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ.

Β. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΨΗΦΙΣΑΝ  1.347  Ε.Α.Α.Π.Σ.: 570, Α.Ε.Π.Α.Π.Σ.: 384, Σ.Κ.Ε.Ψ.Η.: 301,  Μ/ΝΟΣ : 20, ΑΚΥΡΑ: 19, ΛΕΥΚΑ 53 ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ : 1) ΑΝΤΠΧΟΣ ΤΣΙΟΥΡΒΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό τον ΑΝΤΠΧΟ ΣΠΥΡΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ 2) ΑΝΤΠΧΟΣ ΡΕΓΚΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό τον ΑΝΤΠΧΟ ΤΑΠΕΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ.

Καθένας μπορεί να αξιολογήσει και να αποτιμήσει τα αποτελέσματα.

Ως ΠΟΕΥΠΣ απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στο σύνολο των συναδέλφων που μετείχαν στις εκλογές κατανοώντας την υψηλή σημασία της συμμετοχής τους σε θέματα που αφορούν στα θεσμικά όργανα λήψης αποφάσεων που μας αφορούν. Κατά τις εκλογές δεν διαφάνηκαν ούτε καταγγέλθηκαν δυσλειτουργίες ή πολύ περισσότερο παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία.

Εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στους συναδέλφους και τις συναδέλφισες που στελέχωσαν τις Εφορευτικές Επιτροπές και της Δ/νσης Ανθρωπίνων Πόρων του Α.Π.Σ. που καταβάλλοντας κάθε σχετική προσπάθεια έφεραν σε πέρας τηv διεκπεραίωση της διαδικασίας, διαθέτοντας κατάλληλους χώρους που εξασφάλιζαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., καθώς και την επάρκεια υγειονομικών υλικών προστασίας, όπως μάσκες, αντισηπτικά διαλύματα, κ.α.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                     ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ